Sajtóközlemények

HR WEEK 2022

Európa legnagyobb HR rendezvénye, amely a világ minden tájáról hoz össze HR-rajongókat, idén novemberben ismét egy teljesen új, innovatív virtuális környezetben érkezik 2022. november 21. és 25. között.

Elstartolt a HR Radar!

A HR Radar egy szakmai tudásközpont, melynek küldetése felszínre hozni és a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni az adott év legfontosabb HR szakmai kihívásait és trendjeit. Célja az eredményeket interaktív szakmai beszélgetések során feldolgozni és megoldásokat találni. Ezáltal segíteni a szervezeteket abban, hogy gyorsan tudjanak döntéseket hozni a legkritikusabb prioritásokkal kapcsolatosan.

HR WEEK

A Magyarországi HR-Network Egyesület, mint a magyarországi vállalati HR vezetők szakmai szövetsége, büszkén ajánlja elsőként Európa egyik legnagyobb HR-eseményét, az 5 napos HR trendeket és aktuális témákat bemutató rendezvényt a HR Week 2021-et!

„Hiszünk a tényalapú HR-ben”

Stratégiai Együttműködési Megállapodást írt alá a Magyarországi HR-Network és a SmartScale

Meghökkentő érvek szólnak a Fülöp-szigeteki munkavállalók mellett

A plusz pénzkereset miatt könnyen vállalnak túlórát, az átlagosnál kevésbé jellemző a harmadik országból érkező munkavállalók esetében a betegszabadság, és a hatékony integrációval, toborzással a nyelvi akadályok is könnyedén leküzdhetőek.