Észak-Magyarországi HR-Kerekasztal
powered by HR-NETWORK

Örömmel meghívjuk Önt a hazai HR szakma több, mint 150 fő HR vezetőjét képviselő Magyarországi HR-Network Egyesület által hagyományteremtő céllal szervezett, az Automotive Steering Column Kft. támogatásával megrendezésre kerülő nívós eseményre, amely Heves vármegye és Észak Magyarország vállalati HR vezetői és vállalati HR senior szakemberei számára szól.

Az eseményen Kardos György, Magyarország egyik legnagyobb kafetéria szolgáltató cégének, a Bonus Cafeteria Kft.-nek az alapító-ügyvezetője tart előadást. Kardos György több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kafetéria rendszerek területén, és szakértelmével jelentős mértékben hozzájárult a hazai kafetéria rendszerek fejlesztéséhez és hatékonyságának növeléséhez.

Időpont: 2024. szeptember 11. 16:00 – 20:00
Helyszín: Egri Vár, Eger
Cím: 3300 Eger, Vár köz 1.

A rendezvény előtt különleges lehetőséget kínálunk a résztvevőknek: előzetes regisztráció alapján gyárlátogatást szervezünk az egri Automotive Steering Column Kft. kormányoszlopokat gyártó üzemében, amely a világ legnagyobb autóipari beszállító vállalatának a része. Cím: 3300 Eger, Patak utca 8. A gyárlátogatás után a rendezvény az egri várban folytatódik, ahol Kardos György előadását követően lehetőség nyílik egy kötetlen beszélgetésre és közös vacsorára az 1552 étteremben.

Program:

  • 16:00-17:00: Opcionális gyárlátogatás az Automotive Steering Column Kft. gyárában (előzetes regisztráció szükséges)
  • 17:45-18:00: Érkezési regisztráció
  • 18:00-18:45: Előadás az egri várban : Kardos György: Cafeteria rendszerek hatékonyság növelése, fluktuáció csökkentés, jelenléti mutatók javítása, stratégiai fejlesztés
  • 18:45-19:00: Kötetlen beszélgetés az előadásról
  • 19:00-20:00: Vacsora és networking az 1552 étteremben (önköltséges)

 

Kérjük, részvételi szándékát jelezze előre az online regisztrációs formon:

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Várjuk nagyon sok szeretettel!

Üdvözlettel,
Pinczés Balázs
elnök
Magyarországi HR-Network Egyesület