A Magyarországi HR-Network Egyesület bemutatja:
 
HR-MEETUP: egyesületi tagjaink, vállalati vezetők és más szakemberek számára!
 
Az előadás címe: A bizonytalanság lelki hatásai
Az rendezvény időpontja: 2020. szeptember 11. 18:00-21:00
A rendezvény helyszíne: Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó Hotel & Restaurant
 
Vendégelőadónk: Dr. Belső Nóra
 
Az előadásról: Ez az év olyan élethelyzet elé állított mindannyiunkat, amelyhez hasonlót nem éltünk még át az életünkben. Járvány, karantén, elbizonytalanodott jövőkép: lelkileg igen megterhelő helyzetek. Nagyon sokan félelemmel, szorongással vagy depresszióval reagáltak, mások próbáltak különféle megküzdési stratégiákat alkalmazni. A munkavégzés körülményei is megváltoztak sok helyen. Számos kutatás igazolta, hogy az emberek gondolkodása sok irányba formálódott a pandémia során. Vajon mi lesz maradandó? Megváltozik-e az életvitelünk, a természethez és a Földünkhöz való viszonyunk?
 
Az előadás és a diszkusszió alkalmat ad e téma részletes körbejárására, különös tekintettel a levonható tanulságokra és a kiutak lehetőségére hasonló helyzetekből. Az estet a kastély éttermének gasztronómiai kóstolója zárja.
 
A szakmai rendezvény résztvevői létszáma limitált és előzetes regisztrációhoz kötött.
 
 
A részvétel a HR-Network Egyesület tagjai számára ingyenes, más vezetők, érdeklődők, nem egyesületi tag HR szakemberek számára egyesületi támogatójegy vásárlásával (5.000,-Ft) lehetséges. A regisztrációt követően a nem egyesületi tagok 3 munkanapon belül kötelesek átutalni a támogatói díjat, egyébként a regisztrációjukat töröljük.

Regisztráció az eseményre

HR-MEETUP