2020. nyarán úgy éreztük, hogy – részben a piaci változások, részben a gomba-mód szaporodó HR-es formációk miatt –  eljött az idő hogy megújítsuk arculatunkat, mely tükrözi egyedülállóságunkat, szakmai profizmusunkat és múltunkat a piacon. Célunk egy letisztult, fiatalos, friss szimbólum megalkotása volt; új szlogenünkkel pedig hazánk legnagyobb bejegyzett vállalati HR vezetőket tömörítő, tudásmegosztáson alapuló szervezetét szerettük volna kihangsúlyozni. Az új arculat hivatalos bejelentése 2020.07.14-én volt.

Iránymutatásunk és előkészítő munkáink alapján az új arculatunkat a marketing partnerünk, az OpenOnline Kft. készítette el számunkra.

Az egyesület új logója mellé egy új szlogen is társult: a „Színtiszta HR” magyarul, angolul „Pure HR”. Szlogenünkhöz kapcsolódva a két fő színelemet (türkiz és narancssárga) tartalmazó pecsétszerű embléma lett. Az embléma közepén egymásba fonódó festett HR betűk találhatóak, melyet egy ún. Enszó-kör vesz körbe. (Az enszó a keleti filozófiai irányzatokban, egy kör, amelyet szabad kézzel, egy vagy két laza ecsetvonással rajzolnak, és amely az elme felszabadulásának pillanatát szimbolizálja, amikor a test alkothat. Az enszó az abszolút megvilágosodást, erőt, eleganciát, az univerzumot, és a mu-t (無;az ürességet) szimbolizálja. A legtöbb esetben befejezetlen, helyet hagyva a mozgásnak, a fejlődésnek, valamint minden dolog tökéletességének.)

Tekintsd meg, hogyan is épült fel az egyesület új logója!

Videó lejátszása

A MAGYARORSZÁGI HR-NETWORK EGYESÜLET LOGÓJA
2016 – 2020

A MAGYARORSZÁGI HR-NETWORK EGYESÜLET LOGÓJA
2020 – jelenleg is